Početna
Vijesti
Javno privatno partnerstvo

Javno privatno partnerstvo

Privredna komora Brčko distrikta BiH u saradnji sa Kancelarijom koordinatora za reformu javne uprave u sklopu implementacije projekta „Javno privatno partnerstvo“ realizira jednodnevnu obuku za predstavnike privatnog sektora na temu  „Javno privatno partnerstvo“ koja će se održati 24.10.2017. godine u hotelu „Jelena“ u Brčkom.
Obuka će obuhvatiti sljedeće teme:
-          Javno privatno partnerstvo u praksi,
-          Proces provođenja projekta javno-privatnog partnerstva iz perspektive privatnog sektora,
-          Priprema ponuda privatnog sektora u projektima javno-privatnog partnerstva,
-          Ugovaranje i monitoring.
Predavači na obuci su : Dr. Veljko Trivun, Dr. Azra Zaimović i Dr. Vedad Silajdžić.
Za pohađanje navedene obuke poželjno bi bilo da se prijave predstavnici privatnog sektora koji su, na neki način, već uključeni u aktivnosti iz pomenute oblasti, ali i svi oni koji smatraju da će kroz navedenu obuku steći nova znanja koja će im koristiti u daljem obavljanju poslova i zadataka.
Svi učesnici će dobiti trening materijale, koji između ostalog uključuju i tri namjenski priređene publikacije odnosno Trening vodič za javno-privatno partnerstvo, Metodologija za JPP i Metodologija za procjenu vrijednosti za novac u projektima javno-privatnog partnerstva kao i sve ostale prateće materijale. Više informacija možete pronaći na web stranici: www.jpp.ba.
Učešće na obuci je besplatno za sve kandidate koje dostave popunjen prijavni obrazac (prilog) na e-mail: pkomora.bd@gmail.com ili putem fax-a na broj 049/216-116.
Krajnji rok za dostavljanje prijave je ponedeljak, 23.10.2017. godine do 12:00 sati.
Za sve dodatne informacije, molimo Vas da kontaktirate broj telefona 033/554-731 (kontakt osobe ispred projekta  Lejla Mehmedović i Dženana Mešić).

Preuzmite: Poziv na obuku iz oblasti Javno privatno partnerstvo PDF
Preuzmite: Program obuke PDF
Preuzmite: Biografije predavača PDF
Preuzmite: Prijava za učešće Word

Komentar

Važne vijesti

V 01
Biznis forum Brčko 2017.

Dana 19.09.2017. godine u 14:00 h u prostorijma Privredne komore Brčko ...

Vijest
Održana je 5. Vanredna sjednica Upravnog odbora PKBD

Održana je 5. Vanredna sjednica Upravnog odbora Privredne

Vijest
Sajam u Bjelovaru

Učešće brčanskih privrednika na sajmu u Bjelovaru ...

Informacije

  • Pozivamo Vas da pristupite članstvu Privredne komore Brčko distrikta i pridružite se velikom broju preduzeća koja su to već učinila. PKBD BiH

  • Nadamo se da ćete naći svoj interes i mjesto za djelovanje u okviru organa i stručnih tijela Privredne Komore. Ukoliko želite više infomacija o Privrednoj komori, obratite nam se. PKBD BiH

  • Pozivamo Vas da pristupite članstvu Privredne komore Brčko distrikta i pridružite se velikom broju preduzeća koja su to već učinila. PKBD BiH