Početna
Vijesti
Učešće na 20. Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2017

Učešće na 20. Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2017

Privredna komora Brčko distrikta BiH je u saradnji sa Udruženjem poslodavaca Brčko distrikta BiH organizovala učešće zainteresovanih članova obje institucije na 20. Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2017, pod pokroviteljstvom Vlade Brčko distrikta BiH. Privredni subjekti iz Brčko distrikta BiH su se predstavili na 182 m2 izložbenog prostora. Privredna komora, Udruženje poslodavaca i J.P. „Luka Brčko“ d.o.o. su se predstavili na zajedničkom štandu od 12 m2. 
Na sajmištu u dva paviljona predstavili su se privredni subjekti iz Hrvtaske, koja je bila zemlja partner ovogodišnjeg mostarskog sajma, BiH, Srbije, Crne Gore, Mađarske, Kine itd. 
Ceremoniji svečanog otvaranja su prisustvovali predsjednici i premijeri iz čitavog regiona.
Ispred Privredne komore Brčko distrikta BiH sajmu je prisustvovala Nevenka Jevrić, rukovodilac opštih, pravnih poslova, izdavanja javnih dokumenata i koordinator Privredne komore Brčko distrikta BiH. Ostvarili smo značajne kontakte sa domaćim i stranim privrednim subjektima na temu učešća na 16. Međunarodnom sajmu privrede „Brčko 2017“, te prisustvovali propratnim sajamskim aktivnostima u vidu okruglih stolova, konferencija i sastanaka.
Privredu Brčko distrikta BiH predstavili su:

 1. Voćar d.o.o. Brčko,
 2. MG Profil d.o.o. Brčko,
 3. Hidra stil d.o.o. Brčko,
 4. GO-DA s.p. Brčko,
 5. Glinac d.o.o. Brčko,
 6. Rattan Sedia d.o.o. Brčko,
 7. Pramat d.o.o. Brčko,
 8. Slatka tajna s.p. Brčko,
 9. Na zajedničkom štandu izlagali su Privredna komora Brčko distrikta BiH, Udruženje poslodavaca Brčko distrikta BiH, J.P. „Luka Brčko“ d.o.o. Brčko distrikt BiH, Bimal d.d. Brčko, Po-Ne d.o.o. Brčko.

     Hidra stil d.o.o. Brčko je dobio Priznanje za najuspješniji nastup na 20. Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2017. Izlagači iz Brčkog su ostvarili značajne kontakte i stekli nove poslovne partnere na  20. Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2017.

 

Komentar

Važne vijesti

V 01
Biznis forum Brčko 2017.

Dana 19.09.2017. godine u 14:00 h u prostorijma Privredne komore Brčko ...

Vijest
Održana je 5. Vanredna sjednica Upravnog odbora PKBD

Održana je 5. Vanredna sjednica Upravnog odbora Privredne

Vijest
Sajam u Bjelovaru

Učešće brčanskih privrednika na sajmu u Bjelovaru ...

GALERIJA MOSTAR 2017

Informacije

 • Pozivamo Vas da pristupite članstvu Privredne komore Brčko distrikta i pridružite se velikom broju preduzeća koja su to već učinila. PKBD BiH

 • Nadamo se da ćete naći svoj interes i mjesto za djelovanje u okviru organa i stručnih tijela Privredne Komore. Ukoliko želite više infomacija o Privrednoj komori, obratite nam se. PKBD BiH

 • Pozivamo Vas da pristupite članstvu Privredne komore Brčko distrikta i pridružite se velikom broju preduzeća koja su to već učinila. PKBD BiH